Luna Atelier ve Piu Cafe güzel bir atölye ile geldi!
2 saatlik bu atölyemizde elde şekillendirme yöntemiyle seramikten kupalarınızı yapacaksınız ve boyacaksınız.
Hep birlikte adım adım ilerleyeceğimiz bu atölyede tecrübeniz olmasına gerek yok :) sadece güzel enerjiniz ve gülümsemeleriniz atölye için yeterli olacaktır.🌻
Atölyemizin sonunda güzel sonuç almak için yaptığınız kupaları min.1 hafta kurumasıyla beraber fırınlanlama sürecine girecektir. Kupalarınızdan kahvenizi, çayınızı içmeye uygun hale gelmesi için de bir fırın sürecine daha girmektedir. 4 hafta sonrasında kupalarınızı teslim alabilirsiniz. Bu atölyemizde tüm ürünler ve fırınlama ücrete dahildir.
Bu atölyemiz nerede mi gerçekleşecek ?
Tabii ki Sarıyer,Büyükdere’de Piu Cafe’de olacak.
Kontenjanımız 10 kişiliktir. Kayıt yapmayı unutmayınız.
Eğitmen Hakkında;
Julia Mary Kayaer, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür yönetimi bölümünden bölüm ikincisi olarak mezun oldu. Üniversite yıllarında çeşitli festivallerde film setlerinde çalışma imkanı oldu. Mezun olduktan sonra da farklı alanlarda çalışarak tecrübeler kazandı.
Bu süre zarfında sanat ile hep iç içe olan Julia, cam boyama mozaik ve seramik alanında eğitimler alarak kendini farklı bir alana çevirdi.
2021 senesinden sonra bu alanlardan daha fazla üretimler yapmak istediğini ve “ herkes için sanat “ çatısı altında insanlara seramik ve mozaik alanında dersler vermek düşüncesiyle kendi evinin terasında Luna Atelier’i kurdu.
Bu zamana kadar da çeşitli yerlerde işlerini satmaktadır. Çeşitli yerlerde atölyeler ve okullarda kulüp öğretmenliği de yapmaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.